sobota, 9 marca 2013

Orzech, kokos i migdały, czyli śniadanie idealne

W końcu doczekałam się pierwszych oznak wiosny. I znów wielki powrót zimy. Pogoda zmienia się z dnia na dzień, za to niezmienna pozostaje moja miłość do granoli. Mogłabym jeść ją codziennie, a dzisiejszy wpis jest tego potwierdzeniem. Dzisiaj stawiam na orzechową granolę z dodatkiem kokosu. Jeśli jeszcze jej nie próbowaliście, spróbujcie koniecznie :) 


Składniki:
kubeczek dietetycznego jogurtu w ulubionym smaku,
łyżeczka płatków migdałów

Ilość składników dobieramy według własnego zapotrzebowania. Wszystko wsypujemy do miseczki i w taki sposób uzyskujemy śniadanie pełne błonnika, które da nam energię na cały dzień.

Miłego dnia! :)

8 komentarzy:

  1. To bardzo proste, ale jednocześnie efektowne, zdrowe, a przede wszystkim smaczne śniadanie :)

    Miłego dnia :*

    OdpowiedzUsuń
  2. zdrowe i pyszne śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Wieki nie jadłam granoli! Chciałabym w końcu spróbować zrobić ją sama:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Raz zrobiłam i później już żadna inna nie smakowała tak samo :)

      Usuń
  4. Uwielbiam tę granolę, nałogowo ją ostatnio podjadam na każdym kroku ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. uwielbiam wszystkie granole Sante, z jogurtem to jedno z najprostszych i najlepszych śniadań :)

    OdpowiedzUsuń